Vecka 29Blir en lite annorlunda magbild för vecka 29. Men i fredags gick vi ju in i den sista vecka på 20-talet och även tredje trimestern. Bebis är runt 35 cm och ska ta sig upp till 1.4 kg den här veckan. 

Sol och bad gör mig både ont och gott känner jag. Så härligt att få slappna av och inte tänka på något verkligen. Men ryggen och en lättare foglossning i kombo med solstol och att inte kunna ligga på mage är ingen superhit. Men det värsta ryggontet har inte kommit förrän idag så det är väl tur i oturen i och med att imorgon är våran sista heldag här. 

Det verkar som att lillemans nya favorithobby är att göra pullups i mina revben vilket känns sådär. Det är sjukt tungt nu, får svårt att andas ibland och när han möblerar om mina organ så känns det som att jag ska kollapsa där och då! 

Ska skriva ett mer utförligt inlägg för vecka 30 eftersom det bra blir två dagar efter att vi kommer hem. Då ska jag även svara på era kommentarer! Sålänge ska vi kosa oss vidare här i solen och njuta av ikväll och morgondagen innan vi beger oss hem till drivor av snö igen. 
2016, Gravid med aprilbebis | |
#1 - - E:

Så himla vacker du är!

Svar: Åh men tack <3
Lisa Elisabeth

#2 - - Natalina:

Men va fin du är Lisa. Och jag saknar dig men hoppas ni har det bra. Ni finns i mina tankar alls tre. Stor kram

Svar: Åh tack sötis <3 är på väg hem nu efter en helt fantastisk vecka :) vi får höras av imorgon <3 kram
Lisa Elisabeth

Upp