Råpanik!

Usch vad dåligt jag mådde imorse. Helgen i Oslo har varit superbra verkligen, har tagit det lugnt, ätit gott och umgåtts med mina vänner bara. Noll stress och noll oro. Åkte in tidigt till stationen imorse så jag skulle slippa vara ensam i lägenheten eftersom Johanna skulle jobba. Så vi sa hej då till varandra och jag gick och letade upp ett fik för att käka frukost. 


Satte mig på Espresso House och skulle bara ta det lugnt tills mitt tåg skulle gå. Fick i mig några klunkar kaffe och sen började jag må så illa och fick ont i magen. Fick i mig juice, vatten och lite bröd och då blev jag helt förstörd. Jag kunde inte andas som vanligt, kallsvettades och blev så yr. Fick på mig jacka och tog min väska och letade upp ett lugnt, mörkt ställe att sätta mig på. Trodde verkligen jag skulle svimma på vägen, kände inte alls mina ben och visste egentligen inte var jag var på väg, all värme i min kropp hade försvunnit och jag skalade som ett löv. Låste in mig på en toalett och släkte lampan och satt där i säkert en timma innan jag vågade resa mig igen. Fick i mig mat och mer vätska och nu sitter jag på tåget hem och kan äntligen slappna av. 
Har aldrig varit så rädd i hela mitt liv! Usch för att vara gravid och hela tiden tro att något är fel. Räknar med att det var ett blodtryck eller blodsockerfall eftersom jag gått några timmar utan att äta på morgonen. Sån panik är verkligen inte kul! 
Ska snart byta tåg och sen hoppas jag att jag kan få sova lite på nästa tåg som tar mig hela vägen hem, eller, aa, till min bil i Trondheim iallafall, haha!


2016 | |
Upp