Den där standarden ni vet

Ja men är det nytt år så är det, haha!
 
 
Behöver jag säga att det var betydligt mer folk på gymmet idag än senast jag var där? Nej va? Trots att jag har värk i kroppen nästan konstans och är tröttare än tröttast dygnet runt så skriker kroppen efter träningsvärk och om kvällarna kan jag ligga vaken med ångest över min döende kondition. Betydligt större bebis nu än senast jag var där, vilket känns när man står på bandet. Men att gå igenom alla vanliga övningar fast med betydligt lättare vikter. Försöker verkligen leva med att det inte bränner på samma sätt, men att bygga muskler och bränna kalorier är ju inte det jag är ute efter nu, utan att bara behålla kroppen i bra form inför förlossningen.
 
 
Post-workout snacks a'la pre-pregnancy, haha. Proteinshake med frysta bär, rekommenderas! Jag är ju hooked på proteinpulver från fitnessguru. Egentligen är jag ju skeptisk till alla sötningsmedel förutom stevia, men tills jag hittar något proteinpulver på samma nivå så är det fitnessguru som gäller. Det här är favoriten, vanilla white chocolate. 
 
Nu är det lugn och ro som gäller här hemma. Mörkret har börjat lägga sig över Åfjord så jag har tänt ljus och myst ner mig i soffan framför På Spåret. Härifrån flyttar jag mig inte förrän jag blir hungrig, haha!
 
 
2016, Träning | 2016, Fitfam, Fitfood, Fitnessguru, Mellanmål, Träning, Workout | |
Upp