Black and white

Har tagit mig igenom den här arbetsdagen utan minsta tecken på att något skulle vara fel. Ingen blödning, inget rosa, massa sparkar och sug efter apelsinmarmelad (min nya craving btw). 
 
 
Kände mig extra fin på jobbet idag, i en oversize-topp ser jag fortfarande inte gravid ut, ganska skönt vissa dagar. Arbetsdagen har gått bra, det är ju reatider nu så det kommer en hel del mer folk vilket alltid är kul. Har inte hunnit vara hemma så länge än, njuter av att ligga raklång på soffan innan ska knåpa ihop en skinkfrestelse till middag, så får den stå och götta sig i ugnen i några timmar. Skönt med en kväll med hemmamys bara, god mat och film passar den gravida utmärkt! Lite tv-spel hade inte heller suttit fel, men tror jag har spelförbud just nu efter att jag vräkte ps-kontrollen i golvet när vi spelade sist, dåååålig stämning i hemmet den kvällen. 
 
 
2016 | |
#1 - - Natalina:

Oj! Läste precis igenom de jag missat. Skönt att det inte kom nåt mer. Som du skriver va de säkert inget, kanske en skör slemhinna eller så. Skönt att lilla J sparkar som han ska. Tänker på dig. Kram

Svar: Ja man blir så himla rädd, du om någon vet ju det. Det som skrämde mig mest var att i onsdags så kom det ut små delar av slemproppen, men tänkte liksom inte på det då eftersom jag vet att den ofta gör så och så återbildar sig. Men sen när det kom blod så var det reeeen panik. Men nu är allting bra, inget mera rosa så nu försöker jag slappna av bara :)
Lisa Elisabeth

#2 - - Maria:

När jag läste om din blodincident knöt det sig i magen på mig. Du och jag ska ha barn nästan samtidigt, vi har 14 april. Allt blir bara så påtagligt och nära på ngt sätt. Tur att det var bättre idag. Stor kram till dig.

Svar: Det blir ju så lätt att förhålla sig till vad andra är med om, för man är ju livrädd för allt. Räknar med att det var nån slemhinna eller något, för nu är allt precis som vanligt :) Kram till dig och bebben :)
Lisa Elisabeth

Upp