Augusti 2015

 
Den sista bilden jag tog på Fenris innan han försvann. Lille bebisen min, han gick ut en kväll, stod och jamade under vårat sovrumsfönster på natten men eftersom det var fint väder ute och klockan var typ halv tre så orkade jag inte gå upp och släppa in honom, för han skulle antagligen vilja gå ut igen en timma senare. Sen kom han aldrig tillbaka. Våran kosis, men sånt är livet är väl så man får tänka. 
 
 
Sandra kom och hälsade på mig under en helg. Antagligen sommarens finaste väder under dessa dagar så det var mycket tid som spenderades ute. Sandra ville ut på tur och få fota såna klassiska fina Norge-bilder men var inte alls så sugen på att GÅ på tur, vilket oftast krävs för att få till dom där extra fina bilderna. Så vi utforskade små, små grusvägar och hittade en hel del fina platser. 
 
 
Någon gång mellan att Sandra var hos oss och den här kvällen fäste ägget och jag blev gravid. Vi var på fjälltur här, en helt otrolig kväll. Öystein och Kjell drog med mig på en lååång tur och det hann bli mörkt innan vi kom tillbaka till bilen, då hade vi nog varit ute i 5-6 timmar.
 
 
Dagen efter började mina bröst ömma. Önsketänkande trodde jag såklart. Blev äcklad över min cigarett på lunchen, sådär så jag faktiskt var tvugen att spy under eftermiddagen för jag klarade inte av att jobba med den äckel-känslan. På kvällen när jag kom hem ville jag testa, även om det var 4 dagar kvar till mens. Vi stod och hängde över handfatet där testet låg men ingenting dök upp. När jag varit en sväng i köket och kom tillbaka så såg jag det, men Ö som stått och kollat på det i tre minuter såg ingenting alls. Det undre testet tog jag morgonen efter. Då var det klart för min del, jag var gravid!
 
 
 Årets enda baddag, kallt som satan, men sååå fint med helt klart vatten och lugn och ro på stranden. Behöver kanske inte säga att jag enbart badade pga grupptryck. 
 
 
2015, Årsresumé | |
Upp