April 2015

(återkommer till det här i senare månad, men tänk om vi hade vetat här att vi skulle ha mindre än en månad mellan våra förlossningsdatum)
 
April och påsk så var beredda på en del festbilder nu, haha. Allt började traditionsenligt med 12-festen och ja, beer pong! 
 
 
 
 
Storfest på hotellet med förfest hemma hos oss. Påsken i år var så otroligt kul verkligen! Tidigare år har jag jobbat röven av mig under påsken, även fast jag haft besök hemifrån, så en flaska vin och jag har fått gå och lägga mig pga "det snurrar". Iår blev allt sådär spontant kul som fest ska vara. Däremot ska vi inte prata om den baksmällan, haha, usch den minns jag fortfarande!
 
 
 
 
Hurtbullarna på bilden överst drog med mig på min första riktiga fjälltur och jag var övertygad på att jag skulle dö, haha. Här var jag ändå i ganska bra form, trodde jag iallafall. Men den fjällturen gav mersmak måste jag säga! Guuuud vad jag saknar det! Men kroppen orkar inte alls med det som gravid, jag har försökt men ryggen pallar inte. Men ska verkligen försöka att hålla konditionen igång så kan det kanske, kanske bli någon tur till nästa sommar. 
 
 
Ännu en fjälltur, tror faktiskt det var samma vecka. Den gången ihop med Marte, lilla Rocky och min numera fellow preggo Trine ♥
 
Sist är väl värt att nämna (anledningen till att maj, juni och juli inte kommer bjuda på så många bilder) att jag blev med blender och utforskade allt som hade med smoothies, rawfood och nicecream att göra. Min instagram svämmade över av frukostbilder med färska frukter och bär, och en himla massa vegansk mat (hallå hur nyttig var jag egentligen?! Preggo-lisa får nästan ångest över sina matvanor) 
2015, Årsresumé | |
Upp