Ännu en lista

Ja ni vet väl vid det här laget att jag är hooked på blogglistor! Och när jag hittade den här så kunde jag ju inte låta bli, hehe. 
 
Om du fick välja att leva i en tv-serie, vilken skulle du välja? Hmm, svår fråga för någon som följer SÅ många serier! Men antagligen 30 Rock.
 
Vad ville du bli när du blev stor när du var barn? Delfinskötare, haha, det var drömmen!
 
Vilken är din favoritdoft? Har sååååå svårt att välja en, men efter noga övervägande så får det bli nylagd asfalt! Eller bensin, åh jag vet inte. 
 
Du får veta att jorden kommer gå under om tolv timmar. Vad gör du? Får panik, såklart. Sen skulle jag helt ärligt försöka få tag på så pass mycket mediciner eller droger att jag skulle dö den döden smärtfritt.
 
Vad gör du om 10 år? Om 10 år hoppas jag på att vi har tre friska och glada barn, att jag har ett fast jobb, kanske tillochmed har startat eget och att vi har byggt det där huset vi pratar och drömmer om redan nu. 
 
Hur skulle du hantera det om du vann 108 560 000 euro? Jag skulle invistera i fastigheter runt om i världen, se till att se allt jag vill se, och sen bara njuta. Jag hoppas att jag skulle ha såpass mycket värdighet att jag skulle behålla det jobb jag har och ändå leva "svenssonliv". 
 
Vilket är ditt bästa recept och varför? Min tacogratäng, även fast det är det enklaste någonsin! 
 
Receptet hittar ni HÄR
 
Vad gör dig riktigt förbannad? Det absolut värsta jag kan tänka mig att en människa kan göra är ju att på vilket sätt som helst skada ett barn. Med det nämnt så är jag en person som är väldigt lättirriterad och det enklaste sättet att göra mig förbannad är helt enkelt att vinna över mig i valfritt spel, tv-spel eller sport. 
 
Är du lik dig nu, som du var när du var liten? Både ja och nej tror jag. Idag bryr jag mig nog mer om vad folk tycker och tänker om mig, som liten var jag väldigt på och orädd, vilket jag kanske är motsattsen av idag. 
 
Vilken svordom använder du mest? Antagligen fan. Men nu ska jag erkänna något pinsamt. När vi spelar tv-spel, eller när något bara går så himla fel, så har jag ett go to-word, fittröv, mina damer och herrar, jag rekommenderar att testa det, klingar himla bra faktiskt!
 
När var senast någon stötte på dig? Har ju min älskade sambo som på ett eller annat sätt "stöter" på mig varje dag. Om någon annan har försökt de senaste åren så har jag inte ens lagt märke till det eftersom jag tar för givet att man inte stöter på en upptagen tjej. 
 
Vad åt du till middag senast? Vi lyxade till det med havets wallenbergare till middag idag. Recept HÄR
 
 
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Absolut! Har insett med åren att sånt är en himla mänsklig faktor och ingenting man kan gå och oroa sig för. 
 
Är du blyg inför det motsatta könet? Nej, jag har lättare att snacka och vara mig själv med killar än med tjejer. Jag tror alltid att tjejer är falska och har därför svårt att öppna mig för dom, medan jag tror att killar är mer jordnära. 
 
Diskar du din egen disk? Jag ♥ våran diskmaskin
 
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Njae, okej om han verkligen vill, men tycker verkligen inte att det är något man ska förvänta sig eller ta för givet. 
 
 
 
 
2016 | |
#1 - - Amanda CL:

alltid roligt med listor :D

sv: tack för tipset :D

Svar: Ja eller huur!!
Lisa Elisabeth

#2 - - sandra:

kul att läsa :)

#3 - - Johanna Utterberg:

Åh vad kul och läsa dina svar på listan, alltid så kul och få lära "känna" bloggaren bättre genom svar på frågor!! :D

Svar: Ja men eller hur! Älskar sånt här, blev så glad när jag hittade den hos dig :)
Lisa Elisabeth

#4 - - Terese:

Alltid kul att läsa! Haha jag ville också bli bl.a. delfinskötare när jag var mindre haha ;)
Kram

Svar: Tror det var standarddrömmen för alla tjejer i min klass på lågstadiet, ganska glad att det inte höll i sig nu när man sett alla dokumentärer om Sea World osv. :/ Kram :)
Lisa Elisabeth

#5 - - E:

Spännande läsning. Jag har en fråga, kommer ni att bo kvar i norge hela livet tror du? :) Kram! <3

Svar: Just nu känns det så iallafall. Min mamma kommer antagligen dra sig norrut mot Östersund eller Åre om några år och då flyttar jag mig nog inte en millimeter :) Självklart saknar jag Sverige och Linköping ibland, men har liksom ortat mig himla bra här nu :) Kram <3
Lisa Elisabeth

Upp