Grinig, grinigare, Lisa

Usch dom här dagarna har verkligen inte varit roliga. Hormoner som har stuckit av åt alla håll samtidigt. Jag är arg, glad, ledsen, lycklig och nedstämd samtidigt som det enda jag vill göra är att sova. Vet inte vad det kom ifrån. Det är så mycket tankar, så mycket längtan och så mycket oro. 
Jag lägger ner så mycket tid på världens småsaker. Jag har gråtit oändliga tårar för att jag inte gått in genom en dörr hos någon och mina vänner skrikit "surprise!" och överraskat mig med en babyshower, vem är jag att förvänta mig det liksom? Vi gjorde det för Eirin, och i helgen var det babyshower för Trine, så ja, kanske inte så konstigt att jag räknat med att få en. Men när planeringen för Trines drog igång så börjaed jag känna mig ensamast i världen. Hon har bf tre veckor efter mig och aa, borde inte jag då fått en först? Som jag har gråtit över detta, som egentligen är en så liten sak så det finns inte. Ja men ni fattar, känslorna är överallt och ingenstans. 
Den tiden jag inte lägger ner på att få känsloutbrott spenderar jag på att sova. Så så kul har mitt liv varit dom senaste dagarna och därför inget kul att skriva om. 
 
 
Slängde iväg den här snapen i fredags innan besök hos jordmor. Vi har inte fått till att ta någon ordentlig magbild för vecka 31 än, kanske ikväll, får se vad vi orkar med (har skaffat netflix nu så bye bye social life) men när vi har en så kommer det iallafall en update om hur jag och tigergutten mår. 
 
 
2016 | |
#1 - - E:

Men hjärtat då. Vill bara ge dej en stor varm kram. <3

Svar: Tack fina du <3
Lisa Elisabeth

#2 - - Matilda Johansson:

Så mysig magbild, hihi :)

#3 - - Natalina:

åh men gumman, jag känner med dig i dina tankar! Förstår precis, man blir avundsjuk för nåt som man själv önskar. Jag va helt säker på att jag aldrig hade fått nån heller. Det pratas så mycket men händer så lite. MEN jag ska berätta att om ni bodde närmare så hade jag ordnat en minibabyshower till dig <3 STOR KRAM TILL VÄRLDENS FINASTE LISA <3

Svar: Snutta då <3 Tack för pepp <3
Lisa Elisabeth

#4 - - Maria:

Fina du <3

Svar: <3
Lisa Elisabeth

Upp