Fixering?

Måste bara fråga er som har gått igenom en graviditet och en förlossning, eller er som är längre gångna än mig. Hat ni känt av att bebisen fixerar sig? Jag har ibland känt hur han buffar sig ner efter att han vände sig om, men det är inget som gör ont, en lite pirrande, typ kittlande känsla av att det trycker lite neråt. 

Men igår hände en så sjuk grej som jag fortfarande har svårt att greppa. Jag satt "skräddare" i min fåtölj och virkade, satt liksom med benen i kors men ganska bakåtlutad mot ryggstödet. Så sa det bara plopp inne i kroppen och det kändes som att bebisen bara droppade 1-2 cm ner. Först blev jag så rädd för jag trodde att jag hade känt det där knäppet som folk pratar om när vattnet går. Men konstaterade snabbt att så inte var fallet. Det gick inte att se någon skillnad på magens höjd. MEN, inatt har jag sovit såååååå gott. Ingen njure som gett ryggont, jag fick sova hela natten och vaknade utvilad utan smärta. 


Kan det vara så att bebisen faktiskt sjönk ner en bit igår? När vi var inlagda på sjukhuset så var tappen 4,1 cm. Kan den börja mjukas upp nu tror ni? 
Jag har lovat mig själv att jag inte ska ringa bm om jag inte börjar få sammandragningar eller märker av minsta antydning av rött eller rosa. Men är så spännande att höra om andras erfarenheter nu när förlossningen närmar sig. Någon som varit med om något liknande? 


2016, Gravid med aprilbebis | |
Upp