Vecka 21

 
Magen som verkligen börjar forma sig till en riktig gravidmage nu ♥
 
Ja det blir ju ett himla ojämt veckouppdaterande, men från och med nu är det ju egentligen fredagar som gäller (liiite sen update nu, haha) 
 
Lilla J är nu cirka 18 cm lång mellan huvud och stjärt och ska ta sig från ca 290g till ca 360 den här veckan. Det märks att han följer sitt eget lilla schema dagligen. Morgongympa mellan 09-10 ungefär, sen lite förmiddagskarate runt 12, en lång lunchpaus innan han kör igång med att träna straffsparkar med mammas urinblåsa som boll runt 16-17 och sen är det full aktivitet resten av kvällen känns det som. 
Öystein får känna fler och fler sparkar han också, det blir bara starkare för varje dag som går, så himla mysigt att få känna en sån connection mellan oss alla tre. 
 
Förutom att vi passerat 50% så har veckan egentligen varit händelselös, jag mår fortfarande som vanligt, sover faktiskt bättre nu, och det är ju skönt. Har köpt mig kalcium och magnesium-tabletter då jag känner av en del i benen nu när jag har haft en del dagar i butiken, när jag stått upp i 8 timmar känner jag verkligen hur det sliter på kroppen. Men på beöket hos barnmorskan i onsdags så kunde hon ju se att alla värden ser jättebra ut, jag behövde inte ens äta järntillskott sa hon, men jag tar det säkra före det osäkra och knaprar i mig mina piller varje morgon. 
 
Vill bara lägga till i inlägget här att uppdateringen kan bli lite sporadisk framöver. Jag är inget stort fan av att blogga från mobilen, och strömledningen till min dator sjunger på sista refrängen. Men ska försöka skriva ett antal inlägg att ha i utkast och få till några mobilbloggar ifall det värsta skulle hända. Har beställt en ny ledning men var ganska oklart hur lång leveranstiden blir (underbara Norge med sin tull). 
 
 
2015, Gravid med aprilbebis | Aprilbebis, Bf 2016, Första barnet, Gravid, Gravidblogg, Magbild, Mammablogg, Vecka för vecka, Vänta barn | |
Upp