Vecka 23

 
Haha spåren efter gravidkläder!! Ett märke efter strumpbyxorna och ett efter amningstoppen jag haft på mig idag. Och gravidtrosor som jag aldrig vill sluta använda, aldrig haft på mig något så skönt! 
 
Ja, vecka 23 nu då. Inga större skillnader från förra veckan mer än att gravidappen efter senaste uppdatringen nu anger längd i huvud till fot istället för huvud till rumpa. Lilleman är nu alltså runt 27 cm i full längd och väger i början av veckan 465 gram och cirka 550 i slutet. Hans rörelser är väldigt kraftiga nu redan, hela magen hoppar och vibrerar när han kör igång och det är lätt att fånga hans buffar på film. Något jag tror är att han reagerar på röster mer nu, jag märker av mer rörelser när vi pratar med honom eller varandra, men det kan ju vara slumpen också. 
 
Haha precis som varje vecka så mår jag precis som vanligt. Märker skillnad i benen efter att jag började med kalcium och magnecium-tabletter och det är skönt. Vikten står stilla nu och det syns på min kropp också. Det märks att jag förutom magen har blivit mindre. Det jag känner av är att det tär en del på ryggen, vissa dagar är jag ganska sliten. 
 
Jag har en hel del tankar om förlossningen, det kommer mer och mer för varje dag, men har tänkt ta upp det i ett eget inlägg lite senare. I matväg så är det fortfarande potatismos som jag har mest sug efter, men det varierar från dag till dag. Ikväll kunde vi iallafall konstatera att dolmios pastasås med cheddar och grädde inte går hem, uäh, så äckligt! 
 
 
2015, Gravid med aprilbebis | Aprilbebis, Bf 2016, Första barnet, Gravid, Gravidblogg, Magbild, Mammablogg, Vecka för vecka, Vänta barn | |
#1 - - E:

Så himla fin!!

Svar: Tack <3
Lisa Elisabeth

Upp