Två år

Facebook påminde mig om att det är två år sedan jag angav att jag bytt hemkommun från Linköping till Åfjord. Två hela år. Jag hänger inte riktigt med på att det gått så lång tid, men det har det faktiskt. Jag trodde aldrig att jag skulle trivas så bra som jag gör. Jag var nog inställd på att vi skulle bo här en kort stund, och att vi sen skulle flytta oss in till Trondheim eller någon annan större stad. Och visst finns det mycket som skulle vara positivt med det, jobbmöjligheter för mig till exempel. Senast igårkväll låg vi och pratade om eventuella lösningar då det är absolut noll jobb som kommer ut här. Men bara tanken på att flytta fick mig att faktiskt börja gråta. Jag har redan flyttat från min familj och mina vänner en gång, och det ska väldigt mycket till för att jag ska flytta ifrån vänner och familj här också. Tänk att man kan rota sig så hårt efter bara två år, det här är verkligen mitt hem. 
 
Två år.. Flyttkartonger, separationsångest från min soffa och utflyttningsfester som jag tack vare shotroulett inte kommr ihåg mycket av. Öystein hade kört ner till Linköping och mötte mig utanför Ingelas körskola när jag kom från uppkörningen som jag tack och lov klarade och fick med mig ett körkort till Norge. Vi spenderade helgen med packning och att umgås med mina vänner och middagar med min familj. Måndagen den 16e körde vi upp, körde hem. Vi gick från ett distansförhållande till att bli sambos över en dag och vi hade faktiskt inte spenderat mer än några veckor ihop när vi bestämde att jag skulle flytta in här. Trots det så tvekade ingen av oss på att en flytt var det absolut bästa för oss, och såhär i efterhand kan jag inte vara mer enig! Livet i Åfjord har gjort så positiv inverkan på mig. Och att få vakna med Öystein varje morgon, det har gett mig ett lugn som jag aldrig har upplevt. Han tar verkligen fram det bästa i mig ♥
 
Som en bonus kan jag ju bara nämna att utsikten från vardagsrumsfönstret här är nåååågot mer värd att gå upp för på morgonen än den jag hade i Linköping. Liksom, en innergård vs. en fjord och fjäll. Går inte ns att jämföra!
 
 
2015, Norge | |
Upp