Tillväxtkontroll med lilleman

Allt såg så bra ut med lille tigergutt, vilket såklart är jätteskönt att veta. Nu har jag inte trott att han på något sätt är en liten bebis, så mycket som jag känner och ser hans rörelser. Hon kollade noga så blodtillförseln var bra och mätte lille J. Allt var precis som det ska vara och nu ska jag inte tillbaka in till Trondheim förrän i vecka 32 så det är skönt. Har ju några träffar inbokade med läkare och barnmorska här i Åfjord, så det blir nog med uppföljning innan dess också. Men som sagt, allt såg bra ut med lilleman, jag har tydligen urinvägsinfektion, eller något åt hållen. Inväntar svar om jag ska på någon medicin. Jag har ju haft den skiten fler gånger än de flesta andra. Känner det aldrig innan det sitter i njurarna (tack mamma för så härliga gener) och oftast försvinner det av sig själv innan jag ens märkt av det. 
 
 
Lilla J ♥
Fick med mig några bilder på lillen idag också, och den här gången låg han ju i profil så bilderna blev något bättre än senast. Fick också med en bonusbild, haha, så himla rolig kvinna som gjorde ultraljudet. 
 
 
Hon printade ut beviset för att vi får en liten kille, haha. Så nu är det ingen tvekan om att det är en liten J som ligger och sparkar i magen. 
 
En helt fantastisk julklapp att få hälsa på honom, det tror jag att hans farmor höll med om också. Imorgon väntar en kort arbetsdag och sen till svärföräldrarna för julmiddag och julfirande. Jag har ju en familjetradition med julstrumpa och paket från smånissarna på julaftonsmorgon, men eftersom vi båda jobbar imorgon så tänkte jag överraska Öystein med en julklapp när vi lagt oss ikväll, det kan kanske bli vår egna lilla tradition, är ju en del som väljer en och öppnar kvällen innan, mysigt ju!
 
 
 
2015, Gravid med aprilbebis | Aprilbebis, Första barnet, Gravid, Gravidblogg, Jul, Julbord, Mammablogg, Tigergutt, Ultraljud, Vänta barn | |
Upp