sliten.se

Idag vaknade jag upp med en gnutta feber. Inte såpass mycket att jag stannar hemma från jobbet, men tillräckligt mycket för att ögonen går i kors och huvudet känns riktigt tungt. Hade tänkt att få undan en del på kontoret innan mitt pass i butiken börjar, så att jag kunde få en lång förmiddag hemma imorgon innan kvällspasset. Men prioriterar lite extra vila idag så att jag orkar stå bakom kassan. Eftersom mina timmar drogs ner och min situation ser ut som den gör med bebis på väg så vill jag såklart vara så effektiv som möjligt när jag får chansen att jobba. Och visst blir det några fler stunder där jag mste sätta mig ner nu, x antal fler toalettbesök osv. Men frånvaro pga lite feber tänker jag då inte ha. Jag älskar att jobba på Esprit och om det skulle dyka upp en möjlighet för fast jobb på butiken så vill jag ju att deras bild av mig ska vara så bra som det bara går. 
 
Har dejtmorgon med soffan nu, fått i mig frukost och ligger och kikar på mitt bösta guily pleasure-program. Jag är helt besatt av The Real Houseviwes-serierna, framförallt New Jersey och Beverly Hills. Och ääääääntligen har nya säsongen av Beverly Hills börjat. Inte bara att jag älskar serien nu, men efter våran semester så har ju LA blivit en stad som ligger mig riktigt nära hjärtat. Det trodde jag aldrig, inte ens när jag var där så trodde jag att det skulle sätta såna spår i mig. Vi gjorde så mycket och ändå får jag ångest över hur mycket vi inte gjorde. Vem vet om vi kommer kunna resa tillbaka, det är isåfall låååångt fram i tiden. Jag är så glad att vi kunde göra en så stor resa tillsammans innan vi ska bli föräldrar. 
 
Venice Beach
 
 Santa Monica Pier
 
 Helt seriöst den bästa bilden jag fick på Hollywood-skylten. 
Typisk sån grej jag kan få ångest över. Vi planerade att ta en hike upp på ett fjäll med superfin utsikt över skylten och staden. Men tiden fanns liksom inte. Den här bilden togs från en utsiktsplats vi stannade på under en sån där "Home of the stars"-guidning i Beverly Hills. 
 
Jag planerar att få in någon form av årsresumé i bloggen. 
Vad tror ni om det? 
Göra ett extra långt inlägg för varje månad med bilder över året som gått, det har ju hänt en hel del faktiskt. Tänker kanske ett jag får upp det första inlägget runt nyår nån gång, vad tror ni? 
 
 
 
 
2015, Resor | |
Upp