Mycket spännande på gång nu

Blev en väldigt aktiv dag det här. Klockan ringde tidigt eftersom jag skulle upp på samtal med min läkare. Öystein studsade upp då han också för att ringa några samtal och åka ner till banken. Haha, vi är så dumma i huvudet ibland. Från noll till hundra på fem minuter verkligen. Vad tror ni är på gång? Vill inte riktigt säga innan allt är färdigt imorgon, men allt är praktiskt taget klart redan nu och det känns oerhört bra. Ni vet när något är så rätt så man inte känner ett uns ångest även fast man tar ett så stort beslut så spontant. 
 
Jaja, mitt läkarbesök gick bra det också. Min läkare är helt fantastisk verkligen! Så ärlig och omtänksam, det är så enkelt att prata med honom och jag som känner mig ganska dömd av min barnmorska känner mig så förstådd av läkaren. Kommer i tillägg till barnmorskebesök och sjukhusbesök inne i Trondheim nu också träffa läkaren en gång i månaden. Hos honom är det fokus både på mig och bebisen. Det ska tas prover och viktkontroller. Fick avluta med ett ultraljud där läkarens reaktion va "Men åh, han är ju mycket större än vad det ser ut som på utsidan!" Hahah, "den där kände du va?" blev också nämnt om hans sparkar. Lilleman sög på tummen under hela tiden och allt såg jättebra ut! Tog en lunch med Eirin också innan dagen blev något lugnare, sista innan lillsnuppa är här förhoppningsvis. Så sjukt att tänka på att hennes lilla flicka kommer när som helst verkligen. 
Plockade upp mitt paket från ellos med lite babykläder på väg hem. Så nöjd med det jag köpt! Det grå settet med fåglar är ju tänkt att vi ska ha med oss till förlossningen och jag är så nöjd med det. Supermjukt och gosigt! Och den gröna färgen är ju bara heeelt underbar! 
 
 
 
Nu försöker vi varva ner en del efter den här adrenalindagen. Liverpoolmatch på tv och tacos till middag strax, väldigt skönt att bara kunna luta sig tillbaka. Imorgon ringer klockan så extremt tidigt. Jag ska köra Öystein till hurtigbåten så han kan ta sig till Vaernes och vidare till Oslo för att fixa det sista i våran lilla "hemlighet".
 
 
2015, Gravid med aprilbebis | |
#1 - - Embla Sofia - Fotograf och blivande mamma:

Men vilka fina små kläder <3

Upp