God morgon världens sämsta onsdag

Typ så känns det, är väl kanske inte det, men usch säger jag bara. Helt sjukt vilken vanemänniska man är. Efter lite om och med bytte vi sida att sova på inatt och vi båda vaknade med ont i både kropp och huvud, stackars Öystein som skulle iväg och jobba. Att man kan bli så van vid att sova på en sida av sängen att man knappt får sova alls på den andra. Nej usch det gör vi aldrig om. 
Huvudvärk deluxe idag alltså. Har dessutom rasat i vikt den senaste veckan vilket gör mig fruktansvärt opepp att träffa läkaren imorgon. Och det regnar, mycket. 
 
Så. Nu har jag klagat färdigt för idag, hehe. Ska ta en lugn dag innan jag åker iväg för två korta timmar i butiken. Ska bara ligga på soffan och se på serier och göra ingenting verkligen, hur nice?!
 
 
Igår när vi lagt oss nämnde Ö att han bara har tre arbetsveckor kvar innan vi åker på semester. Det känns så himla skönt att tänka på idag verkligen! Vi vet att Gran Canaria inte har någon supervärme i slutet på januari, men ska informera er om att det har inte Norge heller, haha. Så att bara få komma till en plats med över 15 grader och få se solen, åhhh vad jag längtar!!
 
 
2015 | |
Upp