Februari 2015

 
Vi praktiskt taget började februari med att packa varsinn väska och sticka till Berlin en långhelg. Efter allt tragiskt och jobbigt som hållit på under januari och en längre tid innan så var det skönt att få släppa vardagslivet för några dagar och sticka iväg till ett kallt men fint Berlin. Vet inte om Fenris hade lust på att bli nedpackad han också eller om det mest var stas för att han fick vara i sovrummet för en gång skull. 
 
 
Vi hade bokat bord i restaurangen högst upp i tv-tornet innan vi åkte och pga höga priser för mat som lät sådär så bokade vi bord för frukost och det var supermysigt! Massa menyer att välja mellan och såklar fantastiskt fint att se heeeela Berlin från frukostbordet! 
 
 
En av mina favoritbilder på oss, från Brandenburger Tor ♥
 
 
En sak jag verkligen kan rekommndera oavsett resemål, Escape room! Vi testade den i Berlin som hette Go West och finns på The Room. Sååååå kul och spännande, och retligt när man inte klarar det, haha, Öystein mår fortfarande dåligt över det. 
 
 
Februari var också månaden då morfars begravning ägde rum. Öystein var med mig och begravningen var enbart med morfars närmsta familj. Det var en jättefin dag, många historier från hans bröder och kusin som fick oss att både skratta och gråta. 
 
 
Jag gick från att sälja möbler på Bygg & Bo till att jobba på Esprit och Skoringen under februari månad, kan säga som så att det märktes i plånboken i början, hahah. Mycket lättare att köpa en tröja än en soffa!
 
 
Sista bilderna från februari är från Christians 30-årsfest. Jag drack Malibu, dåååålig idé, haha! Suprkul kväll med mycket beer pong och jello shots, ja ni förstår nog säkert att det inte är så många minnen att berätta om från den kvällen. Haha nävars, men kul kväll helt enkelt! 
 
 
2015, Årsresumé | |
Upp