Vecka 27

 
 
100 dagar bloggen! Kan ni förstå?! Imorgon går vi ner på tvåsiffrigt antal dagar kvar till förlossningen. 100 runda idag och även ny vecka. 
 
Bebis är ca 32 cm lång nu och vikten börjar på ca 950 gram och slutar på 1075 gram den här veckan. Så nu ska lilleman runda kilot. Det märks att han växer fort nu. Massa rörelser från insidan och värk i mammakroppen. Jag som trodde att knyttet hade hittat in dygnsrytm nu, tji fick jag! Han väcker mig flera gånger varje natt nu med buffar och han är aktiv även på dagtid. När sover han?!?!
 
Jag har växt massor den här veckan, kan ju bero på överblivet godis från jul och så, men jag har faktiskt ökat med ett kilo i vikt den här veckan. Lite snabb ökning om ni frågar mig, men av vad mina läkare om min bm sagt så borde det ju inte vara något promblem. Mycket av vikten tror jag dock är vatten. Jag märker av att mina ben, speciellt vänster har svullnat upp. 
Annars är den stora nyheten denna veckan att brösten börjat läcka. Inte mycket, men när jag tar av mig min bh på kvällen så kommer det några droppar råmjölk. 
Annars känner jag mig bara tung just nu. Kroppen trycker mot mittbäcken och min svank känns som att den ska gå av när som helst. Men jag har blivit bättre på att variera mina positioner under dagen, så hoppas på att det iallafall inte ska bli så mycket värre!
 
 
2016, Gravid med aprilbebis | Aprilbebis, Bf 2016, Första barnet, Gravid, Gravidblogg, Magbild, Mammablogg, Tigergutt, Vecka för vecka, Vänta barn | |
#1 - - Embla Sofia - Mamma, fotograf, DIY:

Det är en milstolpe när man kommer ner på tvåsiffrigt! Grattis till liten i magen :)

Svar: Ja men eller hur!! Tusen tack :)
Lisa Elisabeth

Upp