Juni 2015

 
Juni månad bjöd på mest jobb för min del. Turistsäsongen sätter igång här i och med sommarlov och fellesferie och allt vad det nu är. Men vi började månaden med att fira våran 2-årsdag den 8e juni. Haha, minns aldrig vilket datum, vill alltid säga 6e just eftersom det är ett bekant datum. Ibland måste jag googla upp vilket datum som prinsessan Madeleine gifte sig, för det var den dagen vi blev ett par, haha oromantiska jag. Men romantiken flödade när Öystein kom hem med en superstor bukett rosor ♥
 
Superdålig kvalitet då tre av fyra bilder här är tagna med min gamla telefon. MEN, i juni nådde jag min målvikt och var där med 36 kilo lättare och även en hel del muskler rikare (dom försvann snabbare än dom kom, haha!) Jag firade med att lägga upp denna bild på insta och fick så mycket fina, underbara kommentarer. Nätkärlek ♥
 
 
Jag ska försöka undvika att lägga upp matbilder i min resumé, men det här är ju lite en milstolpe. Jag och chiapudding blev ett den här dagen, haha. Jag fick till det perfekta receptet verkligen! Kan sakna det ibland, men vet att kroppen inte vill ha det alls just nu. Men längtar efter mina gamla frukostvanor och hoppas innerligt att jag kan gå tillbaka till det efter bebis. 
 
 
Det firades en idyllisk midsommar vid vattnet, NOT. Nu ska ni få höra om min midsommar. Jag hade hintat till Ö om att jag ville fira en svensk midsommar med några vänner i år. Klä en midsommarstång och bli fulla som as, ursäkta mitt alkoholhets, haha, men vad annat går midsommar ut på? Öystein kopplade inte och gjorde andra planer och jag blev skitsur. Vinmonopolet hade redan stängt och flaskan jag hade hemma hade jäst. Su sur som ett bi tog jag med mig både mina och Öysteins cigaretter, min telefon och mina hörlurar. Satte mig i bilen och körde tills jag såg en plats vid vattnet med bänk där jag kunde parkera. Där satt jag i någon timma. Kedjerökte, lyssnade på Lars Winnerbäck och var sur. Haha! Sen när jag kom hem typ grillade vi och allt var chill, men ja, hormonell redan innan graviditeten verkar det som. 
 
 
 
 
Den här från snapchat pga så fin! Mina små älsklingar!! Det här var en ganska vanlig syn ska ni veta. Öystein snarkar och Fenris dregglar, haha, för en familj!
 
 
 
 
 
Dom här två bilderna är från Åfjordsdagarna om jag inte minns helt fel. Alla butiker hade supermycket rea och jag gjorde ett kap på den röda Bergans-fleecen som är såååå älskad fortfarande! Vi rymde från allt folk och tog en fiskedag och det var förstå gången jag fick en fisk som räknas enlig Öystein, även om den blev Fenrismat, haha!
 
 
2015, Årsresumé | |
Upp