Juli 2015

 
 
 
 
Första helgen i juli satte vi oss i bilen och körde norrut mot Namsskogan och en fjällstuga som vi hyrt. Vi hade packat med oss en massa fleecekläder, frystorkad mat och fiskeutrustning och hade några av sommarens bästa dagar. Även om det var dåligt väder och vi knappt fick någon fisk så var det så otroligt mysigt. Stugan låg ensam på en liten ö mitt i en fjällsjö, ingen mottagning till mobilen, det var bara vi ♥
 
 
 
 
 
 
 
 Min mamma körde upp från Vadstena och besökte oss i nästan två veckor. Jag jobbade en hel del men vi fick underbara sommarkvällar ihop och på mina lediga dagar åkte vi på road trips längs med fjällen och ut till stränderna på kusten. Vi lyxade till det med grillmat nästan varje dag och otroliga pannkaksfrukostar, helt underbart!
 
 
En väninna till mig startade eget företag och jag fick erbjudande att ta några fina pressbilder för dom såhär i uppstarten. På så sätt blev jag introducerad till insekter som proteinkälla, något som jag hyllar och absolut kommer utforska mer under 2016! 
 
 
Det var skitkallt nästan hela sommaren, men vi var faktiskt riktiga utepersoner med en massa fiske och fjällturer. Här var vi på tur med Öysteins föräldrar och jag var såååå stolt över mig själv! Öysteins mamma är så sjukt vältränad, och jag klarade av att hålla samma tempo som henne upp för fjället (nu drog hon säkert ner på tempot en aning då). Fjällsjön vi fiskade i kryllade av fisk, haha, vi hann knappt kasta ut innan vi hade napp.
 
 
 
2015, Årsresumé | |
Upp