Grått och vitt plus vad?

Jag behöver eran hjälp!
Idag har vi tagit det första steget mot att få till bebisens rum. Rummet där han ska bo är idag en kombination av gästrum och Öysteins musik/datarum. Det är alltså någon i huset som vääääldigt motvilligt har börjat rensa ut alla saker. 
 
Jag vill få till ett barnrum som jag är stolt över, där det är fint och där även jag som förälder är bekväm med att spendera mycket tid. 
Jag funderar massor på vilken färgskala det ska gå i. Jag har inte världens bästa ekonomi så jag vågar inte chansa på att gå för enbart en färg som sen kommer sluta säljas pga omodern. Därför kommer basen i rummet vara grått och vitt. Dessa ska klickas hem från Hm Home inom en snar framtid, sååå fina!
 
Men jag vill ha någon uppfriskande färg att kompletera med. Tänker en del på grönt, men det blir automatiskt så eftersom jag själv älskar grönt. Vad tror ni?  Eller är det finare att köra på grått och vitt och sen ta det som det kommer, blanda allt möjligt? Åhh jag är så dålig på inredning egentligen. Tror själv att jag gör saker så bra, men det är liksom aldrig fint här hemma. Allt blir bara en enda röra och det slutar med en massa halvfärdiga projekt och tillslut har jag tröttnat på allt och bara gråter pga all fulhet. Haha! Så det är därför jag verkligen vill lyckas med det här barnrummet, för en gångs skull liksom. 
 
 
2016, Gravid med aprilbebis | Aprilbebis, Barnrum, Bf 2016, Första barnet, Gravid, Gravidblogg, Gravidtankar, Mammablogg, Vänta barn | |
#1 - - Henrietta:

När jag skulle fixa Adams rum kände jag typ likadant, det finns ju så mycket fint men kruxet är ju att man ska tycka att det är fint om ett år också... Jag velade mellan ljusgrönt och ljusblått men valde tillslut vit, grå/silver och ljusblått. Vi leker inte så mycket i rummet eftersom det är ganska litet, därför valde jag ljusblått för att jag tycker att det är en lugn och fin färg som passar i sovrum. Grönt är ju lite varmare och mysigare om man ska leka därinne också. Och gillar du grönt, så kör på det! :)

Svar: Ja men eller hur! Räknar med att jag kör på samma tänk som du, en vit/grå bas, silver lät ju sjukt snyggt till! Och sen liksom bara kör på den färgen som blir bäst eller kanske blandar mycket olika pasteller :)
Lisa Elisabeth

Upp