Favorit från youtube

Jag är hooked på buzzfeed på youtube och snapchat, ser verkligen allt som kommer upp! Och det är väl få som har missat alla deras receptvideor som går runt på facebook också. Mycket ser ju såååå gott ut, antagligen pga smält ost, bacon och oreos, haha! 
 
En relativt ny grej på youtube är som många säkert vet att folk testar dessa recept, filmar när dom själva lagar det, provsmakar och sen ger betyg från 0-10. Och eftersom jag har lite för mycket fritid, alltid är ledig på söndagar och älskar att testa nya grejer så tänkte jag att jag ska göra samma sak, fast för bloggen. Vad tror ni om det? 
Till en början kommer jag inte filma något då jag varken har en filmkamera eller ett inspelningskompatibelt kök. Men jag kommer dokumentera allt med massa bilder och kommentarer och sen även ge mitt betyg på det hela. 
 
Tänkte lägga upp den första på söndag redan, så lägger tre klipp här nedanför på buzzfeeds videor. Och så får ni läsare rösta på vilken ni vill se på söndag. Lämna en kommentar med den ni helt vill se, och tipsa gärna om ni har förslag på andra buzzfeed eller youtuberecept ni skulle vilja se framöver. 
 
 
1. OREO RICE

Oreo Rice

Publicerat av BuzzFeed Food den 22 oktober 2015
 
2. CHEESY BREAD BOWL
  
 3. FRENCH TOAST GRILLED CHEESE
 
Lämna en kommentar i det här inlägget om vilken av dessa ni vill se på söndag (eftersom matbutikerna är stängda på söndagar som kommer jag handla på lördag eftermiddag, så se till att ha röstat innan det för att vara säker på att jag hinner se det). Och tipsa gärna om andra recept, från buzzfeed eller någon annan youtubekanal, gärna med en länk, som ni skulle vilja se mig testa.
 
Vad tror ni om upplägget? Kan det bli något bra av det här? Jag är iallafall supertaggad :D
 
 
2016, Mat och recept | |
#1 - - Natalie Salazar:

sv: ja förstår exakt vad du menar, att man liksom ska samla på sig massor

#2 - - Petra:

sv tack så mycket

#3 - - ebba:

svar: tack så jättemycket :) kram

#4 - - Julia:

Så bra!
sv: Ja jag tycker den är värld det! kram

#5 - - bexollila :

Haha ja de är så typiskt ! Tur jag är van vid all otur hahah!

#6 - - Ida - foto & häst:

så bra idé! :D alla verkar supergoda, men äääälskar oreo så tycker du kan testa det haha ;)

Upp