Extrakoll vecka 28

Har precis kommit hem från läkaren och en av extrakontrollern jag gör på grund av vikten. Allt såg bra ut, vikten ökar mer som den ska nu och min läkare verkade nöjd över att man faktiskt såg en gravidmage den här gången, haha. Eftersom urinprovet visade samma nivå av bakterier som senast jag var i Trondheim så skrev han ut antibiotika till mig. Eftersom jag åker på semester i övermorgon så ska jag bara hämta ut tabletterna och börja ta idag redan, så skulle vi höras på fredag när han fått svar från odlingen om jag ska fortsätta äta dom. 
 
Eftersom fotopappret var slut så fick jag ta några mobilbilder när vi gjorde ultraljud. Egentligen så ska jag ju inte göra ultraljud på legekontoret (alltså vårdcentralen), men min läkare vill kunna vara så delaktig och det märks att han tycker det är så himla mysigt också. Han pekade ut hjärnan och bihålorna idag. Och lilleman som aaaaaldrig vill ligga i profil när han ska bli filmad tog en helomvädning och la sig med ansiktet rätt mot dopplern istället. Kolla på det lilla ögat då! Det där lilla ansiktet har jag varit med och gjort ♥
 
Angående törsten så menade läkaren att det bara var bra, för det är väääldigt trångt för bebisen som det ser ut just nu. Så antagligen kräver min kropp mer vätska för att det behövs mer fostervatten (min läkare är dansk så jag snappar inte uppallt han säger, men om jag fattade det rätt så var det så han sa iallafall). 
Så nu ligger jag här med ett stort glas isvatten, har en superkort arbetsdag mellan 12 och 15. Sen har jag och min onda rygg en date med pilatesbollen.
 
 
2016, Gravid med aprilbebis | Aprilbebis, Bf 2016, Första barnet, Gravid, Gravidblogg, Mammablogg, Tigergutt, Ultraljud, Vänta barn | |
#1 - - linah:

åhh så härligt! <3

#2 - - Nike - inredning, trender och studentliv:

Mysigt! Måste kännas tryggt med en så engagerad läkare :)

Svar: Ja verkligen! Han är världens bästa stöd :)
Lisa Elisabeth

#3 - - Matilda Johansson:

Oj, vad spännande! Är det en kille? :)

Svar: Ja verkligen :) Aa, fick bekräftat att det är en liten kille senast vi var på ultraljud, då liksom satt han på "kameran" och man såg klart och tydligt att det var en kille :)
Lisa Elisabeth

#4 - - Skogsraah ☾:

Så spännande med allting :)

#5 - - Yohanna af Skovde:

Vad mysigt med ultraljud :)

Svar: Ja blir alltid lika varm i hjärtat :)
Lisa Elisabeth

#6 - - Terese:

Men åh så spännande!

sv: Åh vad kul, kommer en liten recension imorgon eftermiddag! :) Ja men ellerhur, hade varit perfekt! :)
Kram

#7 - - Anita:

Ååh, myyys!!

#8 - - Catrin Monica Sandberg:

Åh så kul :)

#9 - - Vendela:

Men hur fin är inte den lilla! Och hur härligt med semester? :)

Svar: Ja jag är väl partisk då, men han är så underbart söt <3 Aa ska bli sjukt härligt!
Lisa Elisabeth

#10 - - Sandra':

vad bra att allt såg bra ut :)
och vad spännande!! =)

Svar: Ja alltid en klump i magen som försvinner när man får se det lilla hjärtat ticka :)
Lisa Elisabeth

#11 - - ISABELLA:

Skönt att allt såg bra ut!! :)

#12 - - N A T H A L I E :

Skönt att allt såg bra ut! :) kram

Upp