Egoinlägg!

Nu ska jag unna mig ett egoinlägg, eller vad man ska kalla det, för idag är jag stolt över mig själv verkligen! Imorse var jag tröttare än tröttast verkligen, kunde liksom inte komma upp ur sängen. Fick verkligen tvinga mig upp. 
 
Har kommit in i en period av graviditeten, där livmoder och allt som hör till liksom trycker upp mot revben, magsäck och lungor konstant. Vilket gör att det är svårt att få i sig mat och svårt att andas normalt. Så efter att ha suttit på kontoret i en timma så hade jag näst intill syrebrist. Mådde skit verkligen. Hade fem timmars arbetsdag kvar och jag vill bara hem och sova. Men vet ni? Jag tog mig igenom hela dagen och var inte helt oeffektiv på jobb. Kunde absolut ha gjort mer, men med tanke på att varje steg jag tog var fyllt av smärta så känner jag att bara det faktum att jag gjorde något är mer än godkänt! 
 
När jag kom hem så däckade jag på soffan direkt. Trots det är jag megatrött nu igen. Har gått över kök och badrum på städningsfronten, packat klart väskor och lagt fram kläder till imorgon. Så nu tar jag en välförtjänad semester! 
 
 
 
Typ såhär glad är jag på insidan, fast jag nästan gråter av smärta och trötthet på utsidan. Skulle vara duktig och få till tidsinställda inlägg nu när vi är borta. Vet inte hur det kommer vara med wifi och så, men får hoppas att jag kan få upp några inlägg iallafall. Annars hörs vi om en vecka! 
 
 
2016 | |
#1 - - Natalina:

Åh nu har ni det så bra ni kan och ta hand om er..jag kommer sakna dig 😢😢 stor kram. ❤❤

Svar: Och jag dig hjärtat!! <3 hör förhoppningsvis under veckan, men om inte så får ni ha det så himla bra, njut av varandra och Wilma :D <3
Lisa Elisabeth

#2 - - E:

Njut nu stumpan!! Heja dig. Gud så skönt med semester! En liten "baby-moon" ^^ Stoooor kram!! <3 <3

Svar: Tusen tack :) haha ja men eller hur! Sa precis det, vem vet när det blir solsemester nästa gång :P kram till dig och lille fröet i magen <3
Lisa Elisabeth

Upp