December 2015

December är en månad som jag går igenom rätt snabbt, det är ju trots allt bara en vecka sedan vi lämnade den månaden. Men jag och bebis tog en ordentlig växtspurt från och med december. Den där magen som praktiskt taget var platt fram till vecka 20 syntes från och med nu hla dagen och inte bara på kvällen. 
 
Öystein som insisterar på att "vi båda är gravida" visade att så var fallet, haha! Lilleman och pappan skapade ett mycket starkare band under dom här veckorna. Mycket musik och samtal dom emellan, och efter att vi märker att knyttet reagerar på våra buffar från utsidan med att buffa tillbaka är det väldigt mycket lektid för herrarna i huset, ren lycka för mig!
 
 
Jag och Marte tog på oss ett pepparkaksprojekt, haha. Tre dagar tog det, men sen hade vi varsitt muminhus. Tror det här blir en tradition för oss, så kul att hålla på med!
 
 
Vi blev med familjebil och tog första bästa tillfälle att testköra den över gränsen till Storlien för matshopping. Mitt bästa köp? Julmust såklart!
 
Den första av oss gravida i "gänget" fick sin lilla Signe. Att jag ska få en så liten är så overkligt! Signe var en liten en så jag har konstaterat att J måste vara över 50 cm, annars kommer jag inte våga hålla i honom. 
 
 
 
Med dessa två bilder från nyårsfirandet hos Trine och Kenneth så tackar jag 2015 för allt som varit. Året som började på botten och slutade bättre än jag någonsin kunnat tänka mig. Känslan av att cirkeln sluts. Från att morfar dog i januari till att jag nu ska föda en son i april, det är en magisk känsla som vilar över det. 
2016 är ett år som kommer vara fyllt av nya upplevelser. Att gå in i ett nytt år har aldrig varit så läskigt men heller aldrig så efterlängtat! 
 
Tusen tack till alla er som följt mig under det här året! Jag hoppas verkligen att ni vill följa med mig och oss in i 2016 och vara en del av allt spännande ♥
 
 
 
Årsresumé | |
#1 - - Ida - foto & häst:

Så härliga bilder! Och så fin du är :)

Svar: Åh men tusen tack <3
Lisa Elisabeth

Upp