Lägesrapport :)

Åh jag vet att det är riktigt dålig uppdatering här inne nu. Är ni nyfikna så kika in på instagram (lisahappyelisabeth), uppdaterar något oftare där iallafall. 

Jag och bebis mår allt som allt bra. Det är ryggen som är värst, gör ont i stort sätt dygnet runt och jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att det ska bli bättre. Jag har fortfarande sammandragningar dagligen, ibland tätt och ibland inte. Men som sagt, ryggen är värst. Jag blir helt fel i huvudet av att ha ont. Jag får inte sova långa stunder på nätterna och jag kan inte slappna av om dagarna heller för smärtan är där, konstant. Har en tid hos min läkare på fredag och då hoppas jag på att bli sjukskriven fram tills jag ska gå på mammaledigheten. Jobbade i måndags och det var dom värsta timmarna i mitt liv tror jag. Får se vad han säger, kanske kiropraktor eller något sådant kan hjälpa. 

Så det är inte bara på bloggen det händer väldigt lite, utan även här hemma. Jag vaggar mellan fåtöljen, kylskåpet och toaletten typ. 

Men som sagt så mår vi i det stora hela bra. Det är full aktivitet i magen! Lilla J har lagt sig med huvudet ner och börjat fixera sig, det är antagligen det som har triggat igång alla sammandragningar den senaste veckan. Vi börjar så smått ställa in oss på att våran aprilbebis kan bli en marsbebis, för en februaribebis är oaktuellt har vi bestämt! 

Tusen tack för att ni tittar in och kommenterar även fast det är noll uppdatering. Ni är så fina och omtänksamma ❤️

På fredag går vi in i vecka 33. 2 veckor till är delmålet just nu, hur ont och jävligt det än är. Vi hoppas såklart att J ska vara kvar i magen till minst vecka 37, men börjar förstå att lilleman själv har andra planer.
2016, Gravid med aprilbebis | |
#1 - - Anonym:

Måste tipsa om TENS maskin! Skön för foglossningen och när förlossningen drar igång. Även foglossningsbälte är skönt när man ska stå och gå mycket, tips :)

Svar: Tack för tipset, ska kolla upp det :)
Lisa Elisabeth

#2 - - Natalina:

Åh vet du. Jag tänker på er varje dag kram

Upp