Är det nu det vänder?

Idag har jag haft sån himla lust på att komma ut och röra på mig. Kan inte ens minnas när jag hade den tanken senast. Och eftersom det erbjuds betydligt mindre arbetstimmar till mig framöver så kommer jag ju gå hemma mycket mer än vad jag gjort innan. Jag ska verkligen ta mig i kragen och komma ut och få röra på mig. Imorgon ska jag unna mig en bra vind och regntät jacka samt ett par goretex-skor som funkar bättre på asfalt än vad mina fjällskor gör. Tråkigt att gå på asfalt när vi har den fantastiska miljön vi har. Men jag är inte alls bekväm med att gå på fjälltur ensam. Jag är rädd för att gå vilse, att ramla och faktiskt skada mig själv eller bebisen och dessutom är det sen förra veckan konstaterat att en björn har varit i farten. Inte för att jag eller någon annan här tror att björn skulle ge sig på människor, men jag tänker fasen inte ta chansen ändå. Så när vänner och sambo inte har tid att guida mig på fjällen så blir det promenad på cykelvägen. Så skönt att känna att energin är tillbaka! 
 
 
2015, Norge, Träning | Aprilbebis, Bf 2016, Fitfam, Fjälltur, Friluftsliv, Första barnet, Gravid, Gravidblogg, Magbild, Mammablogg, Norge | |
#1 - - Therese:

Så himla fin du är och vilken underbar mage du har :)
Jag är själv en nybliven mamma på 23 år, min son föddes i Augusti 2015. Kika gärna in i min blogg om du vill. Du har en jätte fin blogg verkligen. Kram!

Svar: Åh men tusen tack, vad snäll du är :) Grattis till din underbart söta son :)
Lisa Elisabeth

Upp