En snabb från insta

Vet att jag sagt det förr, men att komma hem och lägga sig på soffan efter att ha jobbat/varit aktiv en hel dag och få känna alla små rörelser där inne, LYCKA!!! 
 
Gör en snabb update här inne innan kvällen tar en ännu mer bebisinriktad vändning. Bilden är från gårdagens lussebak, lika misslyckat varje år, haha. Lussekatter är verkligen inte min grej. När jag var liten var jag alltid jättesur på mamma för att hon alltid enbart bakade runda lussebullar doppade i socker, och varje jul efter att jag flyttade hemifrån har jag lika dåligt samvete för det. Nästa jul blir det bara runda bullar för min del också! Blev faktiskt väldigt förvånad över att saffransbullar gick hem hos mannen i huset, sötsaker är inte alls hans cup of tea vanligtvis. Tur att bullarna iallafall blev riktig goda trots att dom är fula. 
 
Gjorde en superenkel kycklingwrap när jag kom hem från jobbet, ibland är det enkla verkligen det godaste. Färdiggrillad kyckling, skivad avokado, lite ost och en sås gjord på chilisås och creme fraiche, heeeelt perfekt middag efter all skräpmat i helgen. 
Inväntar att Öystein ska komma hem och få i sig mat så att vi kan åka och hämta vagnen som har kommit idag. Så ikväll blir det full fokus på bebis här hemma. Imorgon väntar besök hos barnmorskan och sen lunchdate med höggravida Eirin. Hoppas lite i hemlighet att hon ska ställa in pga födsel, men ändå inte liksom. 
 
 
2015 | |
Upp