If I could I would

 
 
Alltså idag ♥ 
Eller, inte bara idag egentligen. Allting känns bara väldigt bra just nu. Jag trivs så himla bra med jobbet i Esprit och Skoringen. Kändes först lite jobbigt och skrämmande att inte jobba på Bygg & Bo i sommar, jag har ändå spenderat 1,5 år med att lära mig Fagmöbler utantill. Idag har jag jobbat min första "ensam"-dag på Skoringen och precis som inne på Esprit känns det som att det klaffar så bra på alla punkter. 
 
Ensam hemma-kväll för mig. Vilket betyder lyxmiddag och what ever tv-serie jag är hooked på. Alla mina ensamkvällar ser ut så. Jane the virgin, varmrökt lax, fetaoströra och sparris. Trodde att min besatthet av sparris skulle ha gått över nu, men nä. Helt seriöst, om jag kunde göra sparris till en person, gifta mig med den personen och bo i ett hus gjort av sparris, utan tvekan, sparris är kärlek! 
 
 
 
2015, Mat och recept, Norge | | Kommentera |

Outsmartad av jetlag

 
Tyckte att jag skötte mig sååå bra för att slippa jetlag efter hemresan. Fick ingen sömn på planet, så efter 32 vakna timmar var det skönare än skönast att däcka i sin egen säng. Vi höll oss vakna lite exta för att få sova ut idag, men nä, tre timmar sömn. Öystein åker mot jobbet om en timma, då blir det en promenad för min del. Måste erkänna att jag har varit ganska nojjig efter allt skräp vi ätit i Usa, men hade lovat mig själv att det skulle bli två veckor av unnande. Ben and Jerrys, pizza, choklad och såklart; hamburgare från praktiskt taget alla snabbmatskedjor som inte finns i skandinavien. Kan inte beskriva hur skönt det var att ställa sig på vågen igår och inse att det varken gått upp eller ner. Maten är nog kanske den största anledningen till att det är skönt att vara hemma igen. Som jag längtat efter knäckemackor, min egen guacamole, sparris och nicecream. Ett plus med att vara vaken halva natten, hann slänga ihop en guacamole till frukostmackan, blir perfekt efter promenaden sen. 
 
 
 
 
2015, Mat och recept, Norge, Resor, Träning | | Kommentera |

LA in May

Älskar Los Angeles, vad mer behöver jag säga? Vi landade i onsdags eftermiddag och tog oss ut till hotellet. Vi bor lite öde, nästan i ett industriområde, men min lycka var total när vi hittade ett In n Out Burger i närheten. Har hört såååå mycket om dessa hamburgare så var tvungen att pröva, mitt betyg var väl sådär, sjukt överskattat. Igår åkte vi ner till Redondo Beach på morgonen, hade tänkt äta frukost på piren men tyvärr var vi lite för morgonpigga. Fick däremot med oss deras farmers market som var supermysig. En taxiresa senare hoppade vi ut på Venice Bech. Orkar inte ens försöka mig på att förklara hur fantastiskt det kändes. Vi strosade runt, drack öl, hängde på stranden och tillslut promenerade vi bort till Santa Monica Pier för lunch. Senare under kvällen svek vädret och regent låg kvar i luften imorse också. Den enda som led av det bar dock min plånbok då detta betydde en tur till South Bay Gallerian. Laddar batterierna på hotellrummet nu och sen vidare till Long Beach för middag och en utekväll. 
2015, Resor | | Kommentera |
Upp