Sista mars

 
Inte dom bästa av bilder, men en ack så trevlig kväll. En kvällstur längs vattnet med Eirin fick avsluta den här månaden. Det märks att våren är påväg nu, ljusare kvällar, plusgrader och en svag solbränna som börjar bildas på kinderna. Resten av kvällen ska vi kosa oss med film och påskgodis.
 
 
2015, Norge, Träning | | Kommentera |

Måndagsmiddag

Den här fiskgratängen är verkligen en av mina favoriter. Jag är ju i perioder helt besatt av jalapenos, är bombsäker på att det kommer vara min craving när jag blir gravid. I receptet (från matplatsen, HÄR) står det bara tacosås, men inlagda jalapenos blir helt perfekt i! 
Vet att jag sagt tidigare hur glad jag är att jag bor där jag bor och har tillgång till färsk och närproducerad fisk billigare än fryst. Mitt mål är att äta fisk 2-3 dagar i veckan, och då behövs verkligen smaksvariationer. Citronlax och kokt torsk blir inte så himla kul efter ett tag. Men eftersom jag inte bor själv måste jag ju ta hänsyn till Ö också, och då passar denna perfekt. Allt som allt går det på 40 minuter. Salta torsk och skär i mindre biter, lägg över i en form. Blanda matgrädde, tacosås, jalapenos, riven ost och kummin och häll över fisken. Toppa med smulade nachochips och in i ugnen i ca 30 minuter. Lätt som en plätt. 
Nu ska vi snart slå på senaste Beck-filmen och jag känner att jag älskar mig själv för att jag köpte några bitar godis att unna mig ikväll, omnomnom!
2015, Mat och recept | | Kommentera |

Välkommen påskferie!

Ja, eller, inte för mig, jag jobbar under större delar av påskveckan. Men att jobba i butik när Åfjord kryllar av hyttefolk är himla underbart. Har egentligen inte haft en lugn stund och fick dessutom frågan att stanna på övertid pga alla kunder. Tackar och tar emot. Har också fått dagens dos av motion genom att gå till och från jobbet. När jag flyttade till Åfjord vägde jag nästan 30 kg mer än vad jag gör idag och då gick jag till och från jobb varje dag, dessutom var det vinter. När jag ser tillbaka på det är jag faktiskt väldigt imponerad av mig själv. Hoppas att jag kan vara så pass smart att använda det som motivation till att lämna bilen hemma nu när vädret börjar skrika vår. 
 
Har kommit in så mycket nyheter på jobbet den senaste tiden. Detta är utan tvekan min favoritoutfit. Jeansen är från vårens casual-kollektion och skjortan är från collection. Har lagt undan massa fint som jag ska prova när jag har lite mer tid. Att jobba i både klädbutik och inredningsbutik är inte helt bra för plånboken. 
 
 
2015, Norge, Träning | | Kommentera |
Upp