Vecka 25

Börjar jag varje veckoinlägg med att skriva att tiden går fort? Det slog mig nu att jag gör säkert det. Men hallå, 25, TJUGOFEM!! Vad är det som händer?! I början så sa jag att ara vi tar oss till jul, sen är det så mycket inplanerat så då går tiden fort. Nä, det kan inte gå fortare än såhär!
 
 
Lilleman är nu ca 30 cm lång och vikten ska ta sig från ca 680g till 790g. 30 cm, jag förstår inte var han ligger ens. Magen har helt endrat form under dom snaste dagarna. Jag har käns mig ganska puffig och uppblåst sen ett tag tillbaka men på julafton tog vi en annan riktning faktiskt. 
Natten till julafton sov jag dåligt, hade ont i rygg och bäcken och kunde verkligen inte slappna av. Och min korta arbetsdag kändes som dubbelpass med sammandragningar som kom på besök. Magen var hård och spände och bebisen rörde sig mest hela tiden och kändes nästan orolig ett tag. Under kvällen släppte det mer och mer och på juldagen vaknade jag med en otroligt fin och lugn gravidmage. Magen har verkligen format sig nu, jag har var mina vänner vill kalla en basketbollmage, och nu kan jag faktiskt känna mig riktigt fin och bekväm med magen. 
 
Min oro om vikten har släppt väldigt mycket dom här dagarna, så jag slappnar mer av i att vara gravid nu. 
Ont i ryggen såklart, men börjar ins att promenader är det bästa jag kan göra för att få en piggare kropp så ska verkligen bli bättre på att ta mig ut på min runda! 
Fortfarande inga cravings alls, småsug såklart, men annars som vanligt. Förutom julafton var den här veckan riktigt lugn, men är ju inte många dagar sen jag la in vecka 24, så finns ju inte så mycket nytt att skriva om egentligen. 
 
 
2015, Gravid med aprilbebis | Aprilbebis, Bf 2016, Första barnet, Gravid, Gravidblogg, Magbild, Mammablogg, Sammandragningar, Vecka för vecka, Vänta barn | |
#1 - - Natalina:

Åh vilken fin mage :)

Svar: <3
Lisa Elisabeth

Upp