Tre sanningar

Tänkte avslöja tre mer eller mindre hemliga saker med mig. För nära och kära är det antagligen inte så hemligt, men för er bloggläsare så är det helt ny information, haha. Jag är antagligen den mest pinsamma människan på den här jorden, så bara götta er i tre av mina guilty pleasures!
 
  • KARDASHIAN-SPELET. Mhm, jag är ofantligt besatt av Kim Kardashians mobilspel och har varit sedan det kom. Min kollega fick mig att ladda ner det och jag blev hooked direkt. För er som aldrig spelat det så är det lite så att du måste spela iallafall en gång om dagen annars blir allt fucked up, haha, och ja, jag är inne lite för många gånger om dagen om man säger så. Det var så illa att min sambo tvingade mig att ta bort det. Sen jag gick ner i arbetstid och är mycket hemma har jag laddat ner det på nytt och är precis lika hooked som jag var tidigare. Någon annan som är fast i samma träsk?
 
  • LASAGNEHATARE. Jepp, en riktigt confession här alltså. Inte alls pinsam till skillnad från Kardahian, men dom som jag sagt det till har tittat riktigt snett på mig, haha. Lasagne är väl bara en sån där grej som alla tycker om, eller iallafall ska tycka om. Jag hatar det! Eller, egentligen är väl det jag hatar tomatsås, ofta alltså köttfärssås också. Men blöta, geggiga pastaplattor, nä, usch. Äter det dock ganska ofta då många verkar ha det som bjudmat eftersom det är ett safe card, är inte den som vägrar när jag blir bjuden, är mer väluppfostrad än så. 
(Här tog jag en skriv-paus för att spela Kardashian)
 
  • EXTREMT SVARTSJUK. Det här gäller enbart ett fåtal gånger, men det är nog det jag skäms över mest med mig själv faktiskt. Jag är egentligen inte en svartsjuk person. Såklart om någon ger mig anledning att vara det så dyker sådana känslor upp, det är ju bara mänskligt. Men när jag och Öystein bodde i varsinn stad så var jag inget svartsjuk alls, även om jag visste att han till exempel var på samma fest med någon gammal flamma en kväll eller något liknande. Men efter att jag flyttade hit så blev det världens kraschlandning rätt i svartsjuketräsket. Mitt värsta exempel är hur svartsjuk jag har varit på en barndomsvän till Ö, dom är uppvuxna på samma ställe ute på kusten och dessutom jobbar dom ihop nu. Tjejen i fråga är supertrevlig, vilket jag fått höra hela tiden och såklart också märkt själv då hon aldrig gjort eller sagt något otrevligt mot mig. Jag antar att det kom lite i och med att jag faktiskt sa upp mitt liv och flyttade in här, jag var såååå rädd för att det skulle skära sig mellan mig och Öystein att jag hade taggarna utåt heeeela tiden. Hemskt verkligen, jag skäms sååå mycket över att jag faktiskt inte gav människor en chans, speciellt när dom faktiskt ansträngt sig för att vara trevliga för att få mig att känna mig extra välkommen här. Idag är det absolut på bättringsvägen, men kan säga som så att det står på listan med nyårslöften att be om ursäkt till Öysteins kollega. 
 
2015 | |
#1 - - E:

Haha så söt! Älskar såna här inlägg! Men hur går spelet till? Blir sugen på att ladda ner det nu haha. Älskar Kardashians :P

Svar: Haha nice :D Det går ut på att man ska bli känd, man ska göra olika modelljobb och events för att få fans. Egentligen jätteenkelt upplägg, och jag är såååååå hooked!
Lisa Elisabeth

Upp