Mars 2015

 
I mars blev det vår! Det kom ett sista snöfall men sen kom härligare temperaturer ocg mer uteliv. Mycket turer med korvgrillning ihop med Marte och Alex. Jag närmade mig min målvikt och började löpträna både på gym och utomhus. Hade en riktigt bra träningsperiod från och med mars, det var kul och jag gjorde framsteg! Målet under 2015 var att klara en mil i lugnt tempo, heeee, blir väl samma mål under 2016 tänker jag... 
 
 
Vi tänkte att klart vi ska sterelistera katten, men katten tänkte "fuck you". Klockan 08.00 jagade vi därför katt utanför veterinären. Öystein med upprivna händer och jag med ett blodsprängt öga! Summan av kardemumman, ha med katten i bur nästa gång.. Slapp stelkramp som tur är och kunde andas ut när läkaren sa att hornhinnan inte var skadad, men repan var djup och 0,2 mm ifrån hornhinnan. 
 
 
 
Monika tog med mig på maskerad inne i Trondheim som ja, spårade ur kanske man kan säga? Haha, riktigt kul kväll! Mindre kul att min bil bestämde sig för att stendö på färjan och jag blev strandsatt i byn eftersom ALLT är stängt på söndagar. 
 
 
 
2015, Årsresumé | |
Upp