Jul, födelsedag och vecka 25

Mycket på kort tid nu, och som vanligt är jag inte den som tar mängder med foton under såna här dagar så har inget fint att visa er heller. Men julaftonskvällen var supermysig! Supergod mat, massa fina presenter och sen kväll med tp. Våran sista vuxenjul, och visst var det en vuxenjul. Nästa år har vi en liten sexmånaders, min mamma kommer vara här och det kommer antagligen vara tomte. Små människor ger stora kontraster, men åhh vad jag längtar. Vi (jag) hade önskat oss en brödrost, kan liksom inte förklara hur nöjd jag är när jag sitter här med rostat bröd med boxholmsost och Bleckenstads morotsmarmelad, det är som att vara hemma på östgötaslätten igen. 
Eftersom vi var kvar så länge hos Öysteins föräldrar så hann jag ju även bli grattad innan vi åkte hem. Jag har ju det fantastiska födelsedagsdatumet 25/12, så rätt efter jul kommer nästa anledning att fira. Kändes som att vi bara åkte hem och vände faktiskt. Blev grattad hemma på morgonen av Öystein med paket och kaffe på sängen. Min fina älskling hade köpt biljetter till Phantom of the Opera på Cirkus i Stockholm, så i oktober blir det Stockholmstur och jag längtar redan! Blev också firad av Marte och Alex innan vi åkte tillbaka till Öysteins föräldrar för middag och mys. Traditionsenliga samtal från både familj i både Sverige och Kroatien hanns med också såklart. 
Så mycket som hänt att jag knappt kom ihåg att vi faktiskt redan gick in i vecka 25 igår. Öystein ska få agera fotograf senare idag så kommr det en update på magen till kvällen. 
 
 
2015 | |
#1 - - Natalina:

Grattis i efterskott gumman! Kram

Svar: Tusen tack <3 Hoppas ni haft en härlig jul :) Kram
Lisa Elisabeth

Upp