Ensamlördag

Ja eller inte riktigt, har sällskap av Don Draper med kollegor. Jag trodde att jag hade sett klart sista säsongen, eftersom det inte låg fler avsnitt på viaplay. Visst var det få avsnitt och visst var det sista jag såg aningen knäppt. Men efter Lost är jag inte förvånad över hur någon serie slutar längre. Men efter en hunt på viaplay för ny serie att se så låg Mad Men på senast tillagda och nya avsnitt för mig, hehe. Njuter till max av den här känslan. Öystein är kvar över natten på anlägget eftersom dom har julbord ikväll. Och jag och kulan verkar klara oss rätt bra själva, middag i soffan framför Mad Men är en riktigt bra lördagkväll i mina ögon. 
 
Så skönt att få slappna av hemma nu. Den här jobbdagen har varit lång, riktigt lång, även om det tog sig på slutet. Jag har två avsnitt Mad Men kvar och sen tror jag att det blir flytt in på sovrummet för film. Har ett sånt sug i kroppen efter skräckfilm, men sen jag flyttade ut på landet har jag blivit ordentligt mörkrädd och tror inte jag kan hantera en skräckfilm ensam längre.
 
Kolla på det här söta paketet som lilla J fick på posten av sin mormor igår. Mössan är ju bara såååå söt, och hur förvånad blev inte jag när mamma sa att hon stickat den själv.
 
 
 
2015, Norge | |
Upp