Barnkläder och playstation

Tror minsann att jag har vänt på dygnet, typiskt bra inför min tidiga morgon på fredag. Öystein hade en sån där grabbig fifa-kväll igår så jag tog plats i sovrummet ganska tidigt. Slog på C/o Sehemyhr och The Sims och hade det ganska mysigt i min ensamhet. Somnade med tv'n på, vaknade kort när Ö kom och la sig och nästa gång jag slog upp ögonen var klockan nästan 12. Guuuuud vad min kropp behövde den sömnen, i över 12 timmar sov jag. Det har inte hänt sen långt innan jag blev gravid, och senaste nätterna har jag väl snittat runt 4-5 timmar så välbehövlig sömn. 
 
Blev frukost till lunch i form av min nya standard. Rostat bröd med boxholmsost och morotsmarmelad från Bleckenstads gårdsbutik. Jag är ju uppvuxen i Boxholm så det här är en kombo som ligger mig varmt om hjärtat. 
 
Jag blev introducerad till Öysteins nya playstationspel Rocket League, bästa spelet!! Haha har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv! Helt plötsligt var vardagsrummet fyllt med folk igen och vi spelade tills det blev dags för middag. En typiskt skön dag helt enkelt! 
På kvällen har jag ordnat med lillens kläder. Sorterat upp i storlek, skrivit ner vad vi har och vad vi behöver. Hur gör/gjorde ni med kläder? Det känns ju som att man kommer få en hel del, men jag vill ju inte riskera att stå utan något heller. Som det ser ut nu har vi ett sett (body, byxa, mössa), en body, två pyjamas och en nalledräkt i storlek 50. Får ju hela tiden höra att storlek 50 är onödigt att köpa, men vad om han är en liten plutt? Jag var 47 när jag föddes och Öystein var också under 50 om jag minns rätt. Jag har ju fastnat för kläder från next och beställt en del därifrån, men idag kom en räkning frun tullen och dhl, tänkte inte alls på att det är tullavgift i Norge, oväntad och förvånandsvärt stor utgift, kul... Så nu blir det en ny turnering i Rocket League för att lätta upp stämningen här hemma. Godnatt där ute ♥
 
 
 
 
2015 | |
#1 - - Natalina:

Vi har gjort som du att märkt allt med lappar och skrivit upp. På slutet har jag även skrivit en lista vad vi behöver som ligger i väskan. Har också hört att man inte ska köpa för mycket smått men jag tänker att då får man väl lägga undan de då senare för man vet ju inte hur stor eller liten bebis man får. :)

Svar: Ja men precis, där har du ju en poäng :) Tycker det är svårt, man blir ju köpgalen och vill ha allt som är fint ju, haha! Men vill inte ha alldeles för mycket sen när han väl kommer.
Lisa Elisabeth

Upp