Gott nytt år!

Nyårsafton ja, blir inte direkt som tidigare år, och aldrig kommer det bli sig likt igen, tänk vad ens liv kan förändras på ett år ändå. Vi ska fira ihop med vänner ikväll, traditionell norsk nyårsmiddag med helstekt kalkon, omnomnom! Vi kör på knytis som tidigare så ska snart ställa mig och skala potatis och morot. 
Räknar med att jag stannar till 12-slaget och sen åker hem för att fixa morgondagens matsäck och försöka få lite sömn. Jag ska till Oslo och hälsa på Johanna i helgen, så har ett tåg att passa och när man bor såhär ute på kusten så är det inte bara bara att ta sig in till byn en röd dag, omständigt som aldrig förr, men till Oslo ska jag minsann! 
 
Bjuder på två från nyår. Det här är ju vårat tredje firande ihop, men här är våra nyårshälsningar från 2013 och 2014
 
 
 
Hoppas ni får en hälrig kväll! Gott nytt år till er ♥
 
2015 | | Kommentera |

Mars 2015

 
I mars blev det vår! Det kom ett sista snöfall men sen kom härligare temperaturer ocg mer uteliv. Mycket turer med korvgrillning ihop med Marte och Alex. Jag närmade mig min målvikt och började löpträna både på gym och utomhus. Hade en riktigt bra träningsperiod från och med mars, det var kul och jag gjorde framsteg! Målet under 2015 var att klara en mil i lugnt tempo, heeee, blir väl samma mål under 2016 tänker jag... 
 
 
Vi tänkte att klart vi ska sterelistera katten, men katten tänkte "fuck you". Klockan 08.00 jagade vi därför katt utanför veterinären. Öystein med upprivna händer och jag med ett blodsprängt öga! Summan av kardemumman, ha med katten i bur nästa gång.. Slapp stelkramp som tur är och kunde andas ut när läkaren sa att hornhinnan inte var skadad, men repan var djup och 0,2 mm ifrån hornhinnan. 
 
 
 
Monika tog med mig på maskerad inne i Trondheim som ja, spårade ur kanske man kan säga? Haha, riktigt kul kväll! Mindre kul att min bil bestämde sig för att stendö på färjan och jag blev strandsatt i byn eftersom ALLT är stängt på söndagar. 
 
 
 
2015, Årsresumé | | Kommentera |

Barnkläder och playstation

Tror minsann att jag har vänt på dygnet, typiskt bra inför min tidiga morgon på fredag. Öystein hade en sån där grabbig fifa-kväll igår så jag tog plats i sovrummet ganska tidigt. Slog på C/o Sehemyhr och The Sims och hade det ganska mysigt i min ensamhet. Somnade med tv'n på, vaknade kort när Ö kom och la sig och nästa gång jag slog upp ögonen var klockan nästan 12. Guuuuud vad min kropp behövde den sömnen, i över 12 timmar sov jag. Det har inte hänt sen långt innan jag blev gravid, och senaste nätterna har jag väl snittat runt 4-5 timmar så välbehövlig sömn. 
 
Blev frukost till lunch i form av min nya standard. Rostat bröd med boxholmsost och morotsmarmelad från Bleckenstads gårdsbutik. Jag är ju uppvuxen i Boxholm så det här är en kombo som ligger mig varmt om hjärtat. 
 
Jag blev introducerad till Öysteins nya playstationspel Rocket League, bästa spelet!! Haha har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv! Helt plötsligt var vardagsrummet fyllt med folk igen och vi spelade tills det blev dags för middag. En typiskt skön dag helt enkelt! 
På kvällen har jag ordnat med lillens kläder. Sorterat upp i storlek, skrivit ner vad vi har och vad vi behöver. Hur gör/gjorde ni med kläder? Det känns ju som att man kommer få en hel del, men jag vill ju inte riskera att stå utan något heller. Som det ser ut nu har vi ett sett (body, byxa, mössa), en body, två pyjamas och en nalledräkt i storlek 50. Får ju hela tiden höra att storlek 50 är onödigt att köpa, men vad om han är en liten plutt? Jag var 47 när jag föddes och Öystein var också under 50 om jag minns rätt. Jag har ju fastnat för kläder från next och beställt en del därifrån, men idag kom en räkning frun tullen och dhl, tänkte inte alls på att det är tullavgift i Norge, oväntad och förvånandsvärt stor utgift, kul... Så nu blir det en ny turnering i Rocket League för att lätta upp stämningen här hemma. Godnatt där ute ♥
 
 
 
 
2015 | | En kommentar |
Upp