Mælanakken

Skulle starta måndagen med en träningsdate med Kristin på Yolo, men möttes av strålande sol när jag vaknade och dessutom ett sms om att byta löpbandet mot fjälltur. En halvtimma senare blev jag hämtad av Kristin och Eirin. Jag är ju en total rookie när det kommer till att gå på fjälltur, men det gick smidigare än vad jag hade trott. 
 
 
 
 
Nu har jag fått i min en skål nicecream och en koffeintablett till frukost. Om en kvart hämtar jag upp Marte för att sen möta upp Trine och sen blir det ännu en fjälltur. Inte riktigt lika fint väder idag, men skönt att komma ut lite iallafall. 
 
2015, Norge, Träning | | Kommentera |

Bästesöndag

 
Den här veckan har inte bestått av så mycket mer än jobb. Efter att ha slitit med en brutal förkyldning i några veckor har jag vågat mig tillbaka till gymmet och blivit lika ledsen varje gång när jag insett hur mycket av det jag byggt upp konditionsmässigt som jag tappat. Menmen, bara att kämpa vidare. Med tanke på att jag har haft en ganska krävande arbetsvecka och inte den bästa veckan när det kommer till sömn så har väl inte förutsättningarna varit dom bästa. Kan inte beskriva hur skönt det var att komma hem från jobbet igår och få slänga sig på soffan, bara vetskapen om att det är helg gjorde mig lycklig hela vägen ner till tårna! Veckan som kommer är betydligt lugnare på jobbet, tre arbetsdagar, och efter lördagen tar jag semester. Tror inte riktigt jag förstått än att det bara är lite mer än en vecka innan vi hoppar på planet och flyger till LA. Är en hel del som ska fixas innan, så den här lediga dagen har bara gått åt till att vara just ledig. Ett tidigt besök på gymmet, skype med nära och kära och underbart god mat. 
 
Mixern jag köpte häromveckan är verkligen fantastisk! Såååå smidig! Dagens lunch bestod av ägg, keso, proteinpulver och saffran som mixades ihop, tadaa, saffransproteinpannkakor som är gudomligt goda ihop med blåbär och cocos. Det absolut bästa jag gör i mixern är dock frozen smoothie, eller nicecream. Dagens mellanmål: Frysta blåbär, hallon och jordgubbar som mixades ihop med kesam och proteinpulver. En riktigt hit! Är så nöjd med mitt proteinpulver från fitnessguru, jag valde smaken vanilla white chocolate, den är perfekt i smoothies och shaken i sig är också underbart god. Gläder mig till att testa deras andra smaker! 
2015, Mat och recept, Norge | | Kommentera |

Min nya älskling

 
Är antagligen årets mest onödiga inköp eftersom vi har diverse olika köksmaskiner som vi gjort smoothies i innan. Men kund inte låta bli att springa ner och köpa den här på jobbet idag. Heeeelt underbart fin ju! Kände mig ju nästan tvungen att plocka med mig Mason Jars-kopiorna vi fått in också. Gjorde en premiärsmoothie direkt när jag kom hem med kesam, banan, mango och en skopa proteinpulver. Jag är ganska dålig på att få i mig mellanmål, och har dessutom sjuka tvångsvanor när det kommer till frukost. I ett halvår har jag ätit leksandsknäcke med mjukost och kalkon till frukost. Nu ha jag en bra anledning att spice things up lite. Att det dessutom är ofantligt instagramkompatibelt är ju en bonus, haha!
 
 
2015, Mat och recept, Norge | | Kommentera |
Upp