Hemmadagar

Idag är tredje dagen jag är hemma från jobbet pga sjukdom. Och så ofantligt tråkigt jag har det. Vädret under måndagen och tisdagen har varit så perfekt, men här har jag legat i soffan, frusit och plågats i smärtor. Idag är allt som tur är mycket bättre och räknar med att vara tillbaka på jobbet imorgon. Hoppas innerligt att jag orkar det för kommer bli galen annars. Vakna, äta, kolla tv, kolla mer tv, spela tv-spel, kolla tv, äta nåt, sova lite, kolla mer tv, sova igen. Nej usch, vara sjuk på sommaren är verkligen inget kul! Men är iallafall riktigt glad att medicinerna gjort sitt jobb så jag slipper ta mig in till Trondheim för vidare utredning, så jag ska nog sluta klaga. Imorgon är jag ju tillbaka i vardagslivet igen.
2014 | | Kommentera |

Vi är lördagens änglar och söndagens knott

Lördag den 26/7, numera den bästa dagen i mitt liv!Efter en lugn dag på jobbet packade vi ihop oss och tog färjan över till Trondheim. Festivaldagar i byen och lördagskvällen bjöd på Lars Winnerbäcks turnéavslutning. Superbra konsert, som alltid när det är Lasse som levererar! Linköping visade helt klart sin bästa sida för Trondheim igår! Efter konserten promenerade vi ner till solsiden. Så mysigt! Förlåt Linköping och Storan, men solsiden är något i en egen klass. Några timmar med drinkar och skitsnack. Så skönt att få andas storstadsluft igen. Visst älskar jag att bo i Åfjord, men ibland behöver men komma in till folksamlingar, stressade människor och sitt gamla slentrianliv. Riktigt välbehövligt! Och för att inte snacka om fyllemat, gud vad jag saknar det i Åfjord! Så min älskade Ø gick för att köpa kebab till oss, och jag gick mot hotellet. Utanför hotellet står just då Lars Winnerbäcks band och röker, så tänker att jag också ska ta mig en cigg. Letar efter en tändare men inser att jag inte har någon, så samlar mod och går fram till bandet och frågar försiktigt om någon har en tändare. Vem vänder sig om, med en tändare i högsta hugg? Jo, Lars Winnerbäck himself. Han tänder min cigg och jag tacka för en bra konsert. Följer gör också ett kort samtal om vår gamla hemstad, och stadsdelen vi båda bott i. Jag kan alltså nu dö lycklig, min största idol, och jag, på en gata i Trondheim!
2014, Norge | | Kommentera |

Livet.

Av någon anledning vaknade jag med ett sug efter att blogga idag. Så så går det bli. Livet ser väldigt annorlunda ut n än senast jag bloggade. Ettan på Sandgatan är inte längre min. Jag huserar numera i ett mysigt litet trerumshus utanför Trondheim. Inga mera tentor och tunga konstböcker, möbelförsäljning och inredning har ersatt det. Och livet har aldrig varit bättre. På riktigt. Liksom, hur kan man inte vara nöjd när man bor på den här platsen?
2014, Norge | | Kommentera |
Upp