Cruciatusförbannelsen i verkligheten

 
 
Det är inte jätteofta jag är hemma mellan 11-15 på vardagarna, MEN, om jag är det så är det antingen för att jag ska tentaplugga eller för att jag faktiskt är helt ledig. Idag är jag helt ledig. Idag ska jag göra ingenting och bara ligga i sängen, äta choklad och kolla på film. Såhär såg min dagslista ut:
 
  • Sovmorgon, check!
  • Se till att det finns god mat och choklad hemma, check!
  • Duscha och gör hårinpackning, check!
  • Slänga mig i sängen och kolla på Parks and Recs, nja not so much
 
Jag hinner inte mer än att rätta till kuddarna innan det börjar. Det där ljudet som är så vidrigt att ens hjärna kräks ut alla hjärnceller. Ljudet som får ett migränanfall att liknas vid en glass på stranden. Nån borrar i sin lägenet. Neeeej, det är inte bara nån som borrar för att sätta upp en hylla. Det är en hel firma som borrar för att totalrenovera. Även om det låter mer som om dom snart ska riva hela huset. 
Jag försöker vara lugn, jag intalar mig själv att det iallafall var skönt att jag fick duscha utan ljudet. Dom slutar borra och direkt startar jag P&R. Åhhh vad skönt jag har det, jag kanske ska somna lite, ja, jag är faktiskt ganska trött. Lägger mig till rätta och Hund gosar in sig under täcket, tänk så mysigt med en ledig dag. KABRRRRRRRRRRRR BR BR KABRRRRRRRRRRRBRRRRRRRRR KA KABR BR BR. Jaha, pausar P&R. Funderar på vad jag ska göra istället. HA! Nu slutade dom, på med P&R igen. Det har startat ett krig mellan mig och den som borrar. Fem-sex gånger händer detta och tillslut ä jag så irriterad så jag bara vill skrika rätt ut. Jag går och letar upp mig egna borr och tänker att idag kanske är en bra dag att hänga upp dom där tavlorna som mpste BORRAS upp i betongväggen.  Men nehe, jag hade ingen borr, klart jag inte hade. Går ut och kollar om det sitter någon lapp om borrandet i trapphuset. Ingenting. Är det inte typ olagligt att borra sönder nåns öron utan att säga till först? Går ut på gården och listar ut vilken lägenhet dom borrar i. Jag vill gå och säga nåt till dom, att dom stör mig. Om jag gör det finns det två sätt det kan sluta på:
 
  • Dom säger att dom snart är klara och hoppas att dom inte stört allt för mycket.
  • Dom skrattar och undrar vem fan som är hemma mellan 11-15 på en tisdag.
Jag vågar inte gå och säga till. Men, nu har det varit tyst ett tag, kanske kan jag starta nu. Öppnar upp fliken med P&R och KABRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRBRBRBR KA KA KA BRRRRRRRRRRRRKABRBRKABR. Nehe, jaha, men det var då själva fan att man aldrig kan få som man vill i det här huset. Jag ser mig själv få ett inre psykbryt. Alla molekyler och kromosomer i min kropp börjar brottas med varandra. Blodet rör sig likt en tsunami i ådrorna och näsborrarna vidgas tills jag ser ut som spaniens argaste tjur. Den här varelsen jag ser som en gång var jag kastar sig runt i sängen. Det är precis som en sån där förbannelse i Harry Potter. Det är precis som om borrkillen står med en trollstav riktad mot varlsen i sängen och cruciatioförbannelsen håller på att ta livet av sitt offer. Precis innan varelsen ska kippa efter sitt sista andetag slutar borrandet. Allt jag sett framför mina ögon spolas tillbaka blixtsnabbt oc helt plötsligt är varelsen på sängen borta och jag är mig själv igen. Jag ligger där ett tag för att vara säker på att borrandet nu är över. Lägger mig till rätta, är på helspänn hela tiden, inget händer, ingen borr. Öppnar datorn och P&R, lyssnar, ingen borr. Startar P&R, INGEN BORR, HURRA!! X antal timmar senare har jag vunnit det stora kriget mot borren. Jag andas ut, nästn fäller en tår av lycka. Det är helt klart ett av mina stoltaste ögonblick!
 
 
| | En kommentar |

Samtal med Hund 04.11 2013-02-18

 
Hund: Öh du, äru vaken?
Jag: Nej.
Hund: Men du, vaknarå!
Jag: Nej.
Hund: Vaknar du om jag biter på den här pipnallen då?
Jag: Men jaaaaaaaaa, VAVILLUHUNDJÄVEL??!!
Hund: Men shit chilla lite, ville bara säga hej ju, damn.. 
Jag: Mhm..
Hund: Men du, om du ändå är vaken...
Jag: Jag är inte vaken..
Hund: Lägg aaaav, du har sovit aplänge, snarkat och grejer. Hallå, håll mig sällskap en liiiiten stund bara???
Jag: Nej. 
Hund: Nehe, jag kanske bara hoppar ner på golvet lite då och går ut i köket där du kanske lagt din Marc Jacobs så jag kan ha ner den på golvet och kissa på den.
Jag: Okej, jag är vaken, kom hit nu så ska jag hålla dig sällskap ett tag!
Hund: YES!
Jag: Men lova att du försöker somna iallafall?
Hund: Jaja okej.. 
Jag: Bra, godnatt!
Hund: Godnatt! och du, barasåduvetsåkanskedetkomlitekisspåväskanmendetvarverkligenintemeningenälskardiggodnatt!
 
 
 
 
| | Kommentera |

Människor jag ALLTID tror dömer mig:

 
 
  • Pizzabudet på onlinepizza. Såhär är det, onlinepizza är typ världens bästa uppfinning. MEN, inte om man bor själv. Då måste man ju betala typ en miljon i utkörningsavgift bara för att man inte köper två maträtter. Det är typ som om onlinepizza straffar en för att man vill äta pizza själv. Min lösning är såhär, att jag beställer två maträtter, typ en pizza och en kebab, och så sparar jag pizzan till nästa dag. Smart idé, jag vet, kanske lite ohälsosam men smart! Här kommer problemet; jag bor ihop med Hund. Hund skäller väldigt mycket när det ringer på dörren, Hund tycker också om att springa ut i trapphuset när budkillen envisas med att dörren ska vara MEGAöppen enda tills jag betalat honom. Alltså, av den lilla anledningen Hund så vet pizzabudet exakt vem jag är och att jag bor själv och han tror att jag ska äta både en pizza och en kebab till lunch. LÖSNING: Innan jag öppnar dörren pratar jag alltid jättehögt och låtsas att jag inte är själv, typ "AHHH, DET MÅSTE VARA PIZZAN, SKA JAG ÖPPNA ELLER? GUUUUUUUD VAD DU ÄR LAT, MEN STÄDAR DU UPP PÅ BORDET DÅ?" och sen så hoppas jag på att pizzabudet är såpass upptagen med att inte trampa på Hund så han inte märker att det faktiskt inte är nån som städar.
 
  • Vem som helst som står i kassan när jag köper snygga och obekväma underkläder, väntar säkert minst tre månader innan jag går tillbaka till samma butik igen. 
 
  • Typ alla mina vänner på facebook när jag glömmer sätta på privet mode på spotify innan jag blir nostalgisk och lyssnar på disneymusik. 
 
  • Tjejer som precis har fyllt 18 som man träffar på krogen. Dom som heter typ Emmi och Tessan och som gör sig iordning till max när dom ska ut. Jag känner mig verkligen vuxen och tråkig när jag sitter där i jeans och platta skor med ett glas vin i handen samtidigt som Emmi och Tessan står i baren och skrattar och dricker tequilashot på tequilashot. När dom kollar bort mot vårat bord kan man nästan höra dom säga "Sådär ska aldrig vi bli, lova mig det! SKÅÅÅL" och så tar dom nästa tequila som bartendern precis hällde upp och antagligen bjöd på. När jag och mina vänner sen lämnar stället vid 01.30 står dom utanför och röker och pratar högt om vilka killar dom hånglat upp på dansgolvet, sen känner man deras ögon bränna i ryggen hela långa gatan bort mot bussen.
 
| | En kommentar |
Upp